sâmbătă, 12 mai 2018

Alimente imbogatite cu vitamine si minerale

ALIMENTE DE CALITATE SUPERIOARĂ ÎMBOGĂȚITE CU VITAMINE ȘI MINERALE
Un nou concept de mese de înaltă calitate preparate în stare proaspătă, acoperite cu un strat subțire de gelatină îmbogățit cu nutrienți, după procesul de gătire.

Fortified Food Coatings oferă mese gastronomice de calitate la restaurant: mâncăruri delicioase cu vitamine și minerale adăugate.

Un număr tot mai mare de consumatori nu este capabil sau dispus să gătească și se bazează pe mese gata. Din păcate, conținutul nutrițional al meselor gata nu este întotdeauna optim.

Fortified Food Coatings a dezvoltat un concept nou, bazat pe mâncăruri preparate în stare proaspătă de calitate, pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale populației în curs de îmbătrânire. O imprimantă alimentară este utilizată pentru a acoperi mesele cu un strat subțire de gelatină cu peptide de colagen, calciu și vitamina D din interior. Stratul de gelatină creează ocazia de a adăuga vitamine și minerale după procesul de gătire și garantează o anumită cantitate de substanțe nutritive esențiale chiar înainte de consum. De asemenea, îmbunătățește prezentarea hranei și împiedică deplasarea alimentelor pe plăcuță în timpul transportului și livrării.

 

Consumatorii pregătesc aceste mese gata în cuptorul cu microunde. În timpul încălzirii, gelatina se va dizolva și se va amesteca cu celelalte componente ale mesei, sporind profilul nutrițional al acesteia. Ca urmare, acum este mult mai ușor să includem substanțe nutritive valoroase în viața de zi cu zi a consumatorilor mai în vârstă.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic