vineri, 16 martie 2018

Psoriazis - terapie de prima obtiune

In alegerea tratamentului adecvat şi înainte de începerea acestuia, bolnavul cu Psoriazis trebuie să cunoască următoarele:
1. Care sunt beneficiile şi care sunt riscurile terapiei recomandate de medic. Referitor la riscul tratamentului propus, bolnavul trebuie să reţină faptul că este important ceea ce riscă, adică gravitatea riscului, şi nu cât riscă, adică procentul statistic al riscului manifestării efectului advers. Bolnavul este un individ singular, unic, nu o cifră sau un procent. 

2. Terapia de primă opţiune în Psoriazis trebuie să comporte riscul cel mai mic din punct de vedere al gravităţii acestuia, după cum am arătat la punctul 1. Fiind vorba despre o maladie cu debut şi evoluţie lente, cu caracter benign, nu este recomandabil să ne „năpustim" asupra bolii cu terapii de tip şoc, în care riscul asumat al tratamentului depăşeşte adesea beneficiul aşteptat. De aceea, personal recomand ca primă opţiune, cu toată răspunderea, folosirea alternativei naturiste de tratament, care în acest caz are riscuri practic nule. 

3. Pe baza experienţei personale, cât şi a celei împărtăşite de alţi pacienţi, recomand în mod concret cura internă cu ceai DENIPLANT, ca terapie de primă opţiune în Psoriazis. Efectele sanogene încep să apară după prima lună de tratament, iar după două sau cel mult trei luni de cură, pielea este aproape complet vindecată. Tratamentul trebuie însă continuat mai multe luni, întrucât este necesară eradicarea cauzei interne a bolii, şi nu numai partea vizibilă, care reprezintă doar „vârful aisbergului", după cum am arătat într-un articol anterior pe această temă.

Forum

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic