duminică, 21 ianuarie 2018

Cura psoriazis la Sovata

BALNEOFITOTERAPIA PENTRU PSORIAZIS    

ANT relanseazÄ? program de reabilitare socială la stații de sănătate balneară
Autoritatea Națională? pentru Turism (ANT), în colaborare cu Organizația Patronală? la Turismului Balnear din Romnia (OPTBR), relanseazã? programul social "Programul de restaurare a statiunilor balneare", informeaza? Ministerul Transporturilor, Construcțiilor și Turismului, detalii ......

Statiunea Sovata Găsiți , situat în nordul centrală AZN romaniei Partea sau altitudinea de 475-500 m, detalii. . :  harta.


 

Factori de cura: 1.Apa Clorura de sodiu minerală din LACUL URSU

                             2. Namolul sapropelic provenit din LACUL URSU.

                             3. Bioclimat sedativ de crutare (aerosoli )

 Indicatii terapeutice:

- Psoriazis vulgar generalizat (în plăci),

- Psoriazis gutat

- Artrita psoriazică cu cutisat, în afara puseelor ​​de acutizare (VSH <20mm / h)

- Forme mari de psoriazis

Tipuri de proceduri


 - Bai calde cu apa minerala Sarata DIN lac
 - Impachetari cu Sau generale fierbinte Dou partiale namol
 - Kinetoterapie ai hidrokinetoterapie INDIVIDUALA
 - Electroterapie                                                                                                                                                                                   - Hidroterapie
 - magnetoterapie de reechilibrare neuro-vegetativ

Acestea dacă se adaugă practică helioterapie în sezonul estival.

FORMULA TERAPEUTICÄ Deniplant LA SOVATA

Deoarece tratamentul cu Deniplant Ceaiul alifie presupune incetarea oricarui alt medicament sau fara regimcazulproduse alimenta crasnii schema de Aplica urmatoarea Tratament:
 

Antipsoriazisul de tratament constă în:

1. ambalare cu namol în baza de tratament 10 zile

2. golfuri în apa sarata la lac, piscina sau la cada 10-14 zile

3. Ceaiul DENIPLANT â ???? 750 ml ceai pregă conforme Proceduri speciale UNEI daca merge BEA AZN Cursul UNEI zile AZN vreodată amenzi de premii, de exemplu, tot parcursul zilei, Pachetul de ceai Deniplant continental 30 de doze zilnice .. Dupa Cele 14 zile petrecute in statiune, daca continua tratamentul pacientului domiciliul pana la disparitia totala a leziunilor. Administrarea ceaiului nu trebuie sa intrerupa brusc ci treptat o zi da, o zi nu, timp de 2 luni. ?? DACA niciodată nu apare nici leziune dacă se poate renunța definitiv la ceai.

Apa sarata si namolul sunt extrase din Lacul Ursu.
Salinitatea face o bună utilizare APEI în Baza de Este de cca 100-150gr Tratament / litru (97% NaCl reprezinta din Componenta a minerala APEI), temperatura 34-35gr C în cădere de temperatură respectiv Dorita bazin (cca 38gr.C).
În lac temperatura APEI variaza: creste de la suprafata spre profunzime, de heliotermie datorita efectului: a Este sau suprafata APEI de apa dulce Pelicula de la un Părău aferent, de îngrijire disiparea impiedica de la inmagazinate caldurii soare. Pentru protectia heliotermiei daca Adopta Masuri riguroase: scaldat în cazul în care accesul permite în anumite Numai luni, cu pauza pentru un Pranz permite stratificarii Refacerea. Imersa in apa Sunt CCN gatului 20 Full Time Nivelul GRC, CCN abdomen pieptului 30 GRC, GRC 35 picioare, circulatorie Este maxima activarea, cu zana de Protectia concomitenta a extremitatii cefalice congestie. Stratul hiperterm este cuprins între 1,5-2 m. În 1900, stratul hiperterm ajunge la 70 grC, în prezent atingând 40 grC.

Namolul sapropelic Este peloidogen, cu mineralizare inalta (NaCl: 2g / litru namol); pentru impachetari folosim in general este incalzit partiale 39-42grC, de pe stratul Aplicare de piele Este de aproximativ 5 cm grosime. Cei de îngrijire au psoriazis este de hipertensiune arteriala beneficiaza de Aplicare locala in namol Cald Stratocaster fara invelire subtire.

Rezultatele reduse: decaparea scuamelor, care dispar de obicei complet; eritematoase placardele dacă palideaza, dezobisnuirea de unguente organismului de mare Sau alopate medical. Baile este namolul actioneaza suprafata Deniplant IAR Ceaiul organismului interiorul, de îngrijire inlaturand intern este deficientele declanseaza intretin Acesta Boala.

In urma acestui procedeu combinat, datorita faptului ca stie pielea suprafata niciodată vindecat de pisica Repede cauzei înlăturarea cauzelor, Este prima CA Posibil îngrijire Perioada balneofito dupa leziunile nu se știe niciodată DIN Apara nou, de exemplu , INSA acolo masura Deniplant Ceaiul te actioneaza daca organismul reface, ELE nu vor niciodată mult prea evolua negativ în cazul în care nu vor retrage, vor fi de Mai ELE pisici este Dimensiuni vor disparea complet treptat

DACA s-ar începe DIN urmari deficientelor interne Numai procedura cauzei înlăturarea Numai Doar cu Deniplant, ar fi de tratamentul ar fi durata CA NU Posibil organismul sa suporte de la inceput incetarea intreruperea utilizarii  unguentelor anterior folosite. Dacă vedeți pe forum evolutia pacientilor numai cu deniplant.

* Dacă în primele zile de tratament organismul nu rezistă face ungreasy, dacă poate folosi sau crema cosmetică. (De vârful hidrofilica anionic Baza, cu efect de inmuiere a stratului Cornos este de a scuamelor indepartare)


Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic